صبح روز جمعه پنجم بهمن ۱۴۰۳ همایش تجلیل و بزرگداشت هنرمندان عرصه موسیقی در فرهنگسرای نیاوران با حضور استادان و پیشکسوتان عرصه موسیقی برگزار شد.
به گزارش هنرنشان، در ابتدای مراسم همایش تجلیل و بزرگداشت هنرمندان عرصه موسیقی که ۵ بهمن در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد، محمد اطیابی رئیس انجمن صنفی موسیقی هنرمندان ایران روی سن آمد و ضمن خیر مقدم از تمامی استادان و پیشکسوتان برای حضور در این مراسم تشکر کرد. محمد اطیابی در ادامه اظهار کرد بعد از گذشت ۲۷ سال از تاسیس انجمن صنفی موسیقی برای اولین بار فدراسیون جهانی موسیقی که در پاریس قرار دارد انجمن صنفی را برای برگزاری همایش در ژنو دعوت کرده است.
در ادامه میلاد کیایی مدرس سنتور و پیشکسوت عرصه موسیقی گفت: چیزی که برای من مانند معما است، این است که چرا نسلهای فعلی آهنگهای نسل ما را اجرا میکنند و چرا آهنگهای نسل خود را اجرا نمیکنند البته جواب آن را هم شما و هم ما میدانیم.
میلاد کیایی گفت تجربه تاریخی نشان داده دستی که با هنر موسیقی مأنوس شود سمت اسلحه و چاقو نمیرود.
فاطمه کاهه مدیر آموزشگاه موسیقی مهساز برای رونمایی از اپلیکیشن «مهساز» روی سن آمد و بیان کرد: از تمامی استادان که امروز حضور دارند تشکر ویژه میکنم به خصوص حضور خانم سمیه گلپور. برای من به عنوان یک خانم افتخار است که رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران کشور خانم است و امروز در جمع ما حضور دارد و چقدر لذتبخش است که برای تجلیل از هنرمندان آمده است.
وی افزود: در آموزش اصولی باید موسسات و آموزشگاهها همپای تکنولوژی پیش بروند و هدف این اپلیکیشن ارائه آموزشهای اصولی موسیقی است. ایده ساخت چنین اپلیکیشنی پیشنهاد مهدی نمکی مدیر سوشال مدیای آموزشگاه مهساز بوده که در راستای هدف ما یعنی یادگیری موسیقی برای همه افراد از جمله افرادی که از پایتخت دور هستند و در مناطق محروم دسترسی به آموزشهای با کیفیت را ندارند فراهم کرده است.
کاهه در خصوص مزیتهای این اپلیکیشن ایرانی گفت: در اپلیکیشن «مهساز» سعی شده تمام آموزش های پایه موسیقی را از صفر به صورت رایگان به ۲ شکل ویدیو و بازی ارائه کنیم. این اپلیکیشن روی همه سیستمها قابل نصب است و در همه بسترها ارائه میشود. مزیت این اپلیکیشن نسبت به نمونههای خارجی این است که اپهای خارجی تکمنظوره هستند ولی «مهساز» اپلیکیشن چندمنظوره بوده و تمام نیازهای یک موزیسین را در خود دارد. امیدوارم این اپ در دسترس همگان قرار گیرد.
در ادامه مراسم سمیه گلپور رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران کشور با حضور در این همایش بیان کرد: باید بگویم در هزاران انجمن کارگری که به دیده اشتغال به آنها نگاه میکنند، عدد ثبت انجمن صنفی موسیقیدانان ایران عدد ۲ است که در دهه ۷۰ در وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی به ثبت رسیده و بنده افتخار دارم نماینده رسمی کارگران در حوزه کار بینالمللی باشم.
وی در ادامه اظهار کرد: متاسفانه هزاران هنرمند در سراسر کشور وجود دارند که مورد بیمهری قرار گرفتهاند، چرا باید شاهد این باشیم که یک هنرمند در جایگاه استادی در مترو ساز میزند و باید این موضوع را اهانت به جامعه هنر دانست که هنرمند اینچنین ارتزاق کند.
گلپور یادآور شد: این موسیقی است که وقتی در ایران فتنهای ایجاد میشود، فتنهها را میخواباند. مگر غیر از این بوده که موسیقی مردم را در دفاع مقدس به پا خواست تا از کشورشان دفاع کنند. جا دارد در وزارت ارشاد دقت بیشتری به این مسأله کنند تا هنرمندان از کف یک حمایت اجتماعی که بیمه است محروم نباشند.
این مراسم با اجرای چند قطعه توسط هنرمندان موسیقی ادامه پیدا کرد و در پایان از هنرمندان پیشکسوت موسیقی ایران تجلیل شد.