کتاب «بیست و هشت رنگ برای نی» منتشر شد

کتاب «بیست و هشت رنگ برای نی» اثری پژوهشی است که با بازسازی و آوانگاری زمان خیری منتشر شده است.

به گزارش هنر نشان، «بیست و هشت رنگ برای نی» مشتمل بر آثاری از دوره‌ی قاجار تا پهلوی اول است که با بازسازی و آوانگاری زمان خیری از نوازندگان شناخته شده نی توسط انتشارات ماهور منتشر شده است.

در توضیحات «بیست و هشت رنگ برای نی» آمده است: اثری که پیش روی شماست مجموعه‌ی ۲۸ رنگ و ضربی قدیمی از ساخته‌های آهنگسازان و نوازندگان صاحب‌نام ایران از اواخر دوره ی قاجار تا پهلوی اول است که برای سازهای ایرانی انتخاب، آوانگاری و تنظیم شده است. هر چند این مجموعه در ابتدا به منظور استفاده‌ی کلیه‌ی سازهای ایرانی تهیه شد، اما در ادامه با رویکرد تخصصی برای استفاده‌ی نوازندگان نی منتشر شده است.

لازم به ذکر است؛ درون کتاب رمزینه «کیو آر کدی» قرار گرفته که با اسکن آن توسط گوشی تلفن هوشمند امکان دسترسی به نسخه‌ی صوتی قطعات فراهم شده است.

زمان خیری نوازنده نی و کارشناس موسیقی و همچنین مدرس هنرستان عالی موسیقی و دانشکده موسیقی است. او فراگیری موسیقی و نوازندگی نی را از سال ۱۳۶۷ در لنگرود گیلان آغاز کرد و در این راه از شاگردان نادر کهنسال، غلامرضا ورعی و فریدون پوررضا بوده است و در ادامه با وارد شدن به دانشکده موسیقی زیر نظر محمد کیانی‌نژاد، عبدالنقی افشارنیا،حسین دهلوی و فرهاد فخرالدینی به فراگیری نوازندگی نی و آهنگسازی موسیقی پرداخته است. او سابقه همکاری با محسن نفر، داریوش طلایی، مسعود شعاری و سعید ثابت در اجرا و ضبط آثار موسیقی ایرانی را دارد و از سال ۱۳۷۴ اجراهای متعددی نیز در داخل و خارج از کشور داشته است. از زمان خیری تاکنون چندین اثر به‌صورت تک‌نوازی و همین‌طور آثاری پژوهشی با رویکرد حیات ساز نی در دوره‌ قاجار منتشر شده است.

مطالبمرتبط

پست بعدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Recommended

Topics

«سینماحقیقت» اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل اداره کل هنرهای نمایشی اداره‌کل هنرهای نمایشی انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برج میلاد بنیاد فرهنگی روایت فتح بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران تالار رودکی تالار وحدت تماشاخانه صحنه آبی تماشاخانه ملک تماشاخانه‌ ایران‌شهر خانه اندیشمندان علوم انسانی خانه موسیقی ایران خانه هنرمندان ایران خانه کتاب و ادبیات ایران دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران سازمان سینمایی عمارت نوفل لوشاتو فراخوان فراخوان تئاتر فراخوان سینمایی فرهنگسرای نیاوران مجموعه تئاتر شهر مرکز تئاتر مولوی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نادره رضایی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پردیس تئاتر شهرزاد پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر ژاله علو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گالری آرتیبیشن

Highlights

محبوب ترین ها

محتوایی موجود نیست

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید