به گزارش هنر نشان به نقل از ستاد خبری جشنواره، امروز یکشنبه ۲۹ مهر و در سومین روز از چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلمکوتاه تهران فیلمهای کوتاه داستانی «تفنگ چخوف»، «نیجریه»، «ژیلهمو»، «بدرود پاریس»، «دوپیتو» و «گاوکش» در سالنهای یک و سه پردیس سینمایی ملت در سانس ۱۳ نمایش داده میشوند. این سالنها همچنین از ساعت ۱۵:۳۰ میزبان مخاطبانی هستند که به تماشای فیلمهای کوتاه داستانی «کموبیش نامرئی»، «برهوت»، «بهش میگن منمنداس»، «تنها کنار هم»، «جوجه رنگی» و «مرخ» میپردازند.
در سانس بعدی از ساعت ۱۸ در سالنهای یک و سه باکس داستانی شامل فیلمهای کوتاه «تبر»، «خرده سیاره»، «آپاترید»، «جشن هنر»، «شازده کوچولو»، «فیلمی که ساخته نشد» اکران دارند. «زا»، «سیزده سالگی»، «پس از پدر»، «چولیبولی»، «تونل» و «گزنه» نیز آثاری هستند که در سانس ۲۰:۳۰ سالنهای یک و سه نمایش داده میشوند.
در سالنهای دو و پنج خانه جشنواره باکس فیلمهای داستانی در سومین روز برگزاری رویداد در ساعت ۱۳ با نمایش فیلمهای «ئاسو»، «سر»، «شلال»، «شیفت» و «کشکهای شور عزیز» ادامه پیدا میکند.
فیلمهای کوتاه «نومان»، «حنابندون»، «یمو از همه چیز خبر داشت»، «رئیس شمایی» و «هلیوس» نیز در سالنهای ۲ و ۵ از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷ اکران میشوند.
در همین سالنها و از ساعت ۱۸ فیلمهای کوتاه داستانی «تاری»، «ورزیگر»، «راوی»، «دادرسی» و «کین آختن» در بخش مسابقه ملی روی پرده میروند.
مخاطبان فیلمهای داستانی همچنین میتوانند در همین سالنها در سانس ۲۰:۳۰ آثار «بودوباش»، «پیام»، «چمدان»، «زیر سایه بلوط»، «رویاساز» و «گوآلی ژوآنگ» را تماشا کنند.
سالن ۹ پردیس ملت از ساعت ۱۵:۳۰ به اکران فیلمهای «آخرین سواری»، «طلوع سرد»، «خپره»، «جنگل»، «هشت تیر»، «پای پرواز» و «ابله» از آثار بخش ویژه کتاب و سینما اختصاص خواهد داشت.
همین سالن از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ به اکران فیلمهای کوتاه مستند «کوهستان یک روایت زنانه»، «زیبای خفته در دریا»، «گاهی عشق زیباست»، «نوروزنامه» و «در پناه نیزار» میپردازد.
در سانس بعد سالن ۹ و از ساعت ۲۰:۳۰ فیلمهای کوتاه «تعمیر شب»، «پاییز آمد»، «سرباز»، «شاهپر»، «فرزند آدم» و «هارمونیکا» از بخش کتاب و سینما اکران میشوند.
سالن ۱۰ خانه جشنواره تهران نیز در روز سوم میزبان مخاطبان علاقهمند به تماشای آثار بینالملل است. در سانس ۱۳ این سالن فیلمهای «به جان خودم قسم»، «آخرین کلمه»، «چهار سوراخ»، «کانتور»، «خاطرات»، «قربانی ماه» و «اثری» روی پرده میرود.
در سانس ۱۵:۳۰ فیلمهای کوتاه «شدیدا کوتاه»، «مزدور»، «زمین»، «یک فرصت دیگر»، «باتو هنوز حرف میزنم»، «هیچ کدام از آنها» و «قصه خرس» اکران میشود.
در همین سالن و از ساعت ۱۸ فیلمهای «تنها دشمن من»، «قلبهای کوچک»، «آب نبات ترش»، «عزیزم امروز عیده»، «ناپدیده شدن عجیب همرزم کولیاکوف»، «کوههای متحرک» و «آبشار» از بخش بینالملل اکران میشود.
در سانس پایانی سالن ۱۰ هم امروز فیلمهای «حادثه»، «درس شنا»، «دیزی»، «یک بیگانگی کامل»، «مسئولیت» و «خلیج تایجی» اکران میشود.
بخش اکرانهای جانبی جشنواره در روز سوم از ساعت ۱۳ در سالن ۶ با نمایش فیلمهای «برقص»، «شعری که خواندیم»، «یک دو سه»، «کلید»، «قلبهای کوچک»، «تاصبح»، «اشباحی از شرق» و «تحت اشغال» دنبال میشود.
همچنین در این روز در سالن ۶ از ساعت ۱۵:۳۰ و ۱۸ فیلمهای بخش مسابقه سینمای بینالملل نمایش داده میشوند که فیلمهای «جزر و مد»، «گل چینی»، «چشمی از آب»، «شیفت»، «چای»، «پادشاه پرندهها» و «آغاز هر روز» در این بخش روی پرده میرود.
در سانس ۱۸ و از فیلمهای بخش بینالملل هم فیلمهای «چولیبولی»، «زخم»، «ابر»، «خاموش»، «بهیار»، «سوسک بالآتشین» و «دیوار» در سالن ۶ اکران میشود.
«نجواهای یک همزاد»، «جیببر»، «بهار ۲۳»، «شعری که خواندیم»، «نهری که به کوه بازگشت»، «بهانهای زیبا برای گناهی مرگبار» و «در آسمان و روی زمین» از فیلمهای بخش بینالملل هستند که در سانس ۲۰:۳۰ در سالن ۶ روی پرده میروند.
سالن ۸ امروز و از ساعت ۱۳ میزبان اکران بهترین فیلمهای منتخب بینالملل خواهد بود که شامل فیلمهای «کارهای بد»، «پدر»، «سعیده»، «زمین»، «مکانها» و «روز ورای روزمرگی» میشود.
در سانس دوم این سالن و از ساعت ۱۵:۳۰ از فیلمهای بخش «استعداد نو» فیلمهای کوتاه «گیاهخوار»، «به شرط»، «اسپی ۱۱۰»، «اسکن»، «منو» ، «گرانیت» و «یکی بود یکی نبود» روی پرده میرود.
در سانس ساعت ۱۸ این سالن فیلمهای کوتاه «پیام»، «آوای ابرها»، «یک فیلم کوتاه درباره بچهها»، «خانه»، «پرتقالی از یافا»، «امسال هالووین نداریم»، «شازده کوچولو»، «وعده صادق» و «عاتقه» از بخش ویژه «شاخه زیتون» اکران میشود.
در سانس پایانی سالن ۸ هم از ساعت ۲۰:۳۰ فیلمهای «افسون زندگی»، «انضباط»، «آگورو»، «وحشی»، «برادری» و «نامههای زنان» بهعنوان فیلمهای منتخب بینالملل جشنواره تهران روی پرده خواهند رفت.
نشستهای نقد و بررسی آثار مسابقه ملی جشنواره فیلم کوتاه تهران نیز در سانس های ۱۵ و ۱۷ ویژه بررسی آثار مستند و ۱۹ و ۲۱:۳۰ ویژه آثار داستانی با اجرای سعید هاشمزاده و با حضور مهرداد فراهانی برای نقد آثار مستند و سعید قطبی زاده برای نقد آثار داستانی برگزار میشود.
نشستهای تخصصی روز سوم نیز به دبیری احمد الستی با حضور مجید شیخ انصاری، حمید نجفی راد، هادی حجازی فر، کنان سوباشی و مایا کاستا به ترتیب در سانسهای ۱۰:۳۰، ۱۳:۳۰، ۱۵:۳۰، ۱۷:۳۰ و ۱۹:۳۰ در سالن شماره ۱۲ پردیس ملت برگزار میشود. این روز از نشستها به موضوع درباره ساختن اختصاص دارد و ۲ کارگاه آخر با حضور استادان غیرایرانی به ترتیب به موضوعات تولید فیلمهای کوتاه واقعیت مجازی تعاملی و گسترش فیلم کوتاه میپردازد.
همچنین نمایشگاه کتاب و سینما و نمایشگاه عکس جشنواره تهران نیز در پردیس سینمایی ملت میزبان مخاطبان رویداد چهل و یکم تهران است.
چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار تا ۲ آبان ۱۴۰۳ در پردیس سینمایی ملت در حال برگزاری است.