به گزارش هنرنشان، به نقل از روابط عمومی دفتر سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر بیان کرد: این جشنواره از مهر سال ۱۴۰۲ با استقبال حدود ۷۰۰ گروه از سراسر کشور فعالیت خود را آغاز کرد که مرحله استانی آن در ۴ شهر مشهد، اصفهان، میناب و تهران برگزار شد. هم اکنون گروههای راه یافته به مرحله پایانی، با راهبری دبیرخانه جشنواره آثار خود را برای اجرای در مرحله پایانی جشنواره تولید کردهاند.
وی افزود: برای اولین بار در جشنوارههای کشوری، گروههای سرود باید آثار خود را همراه با ارکستر زنده در مقابل داوران اجرا کنند. بدین منظور در ماههای اخیر یک گروه ارکستر کاملا حرفهای توسط دبیرخانه جشنواره تشکیل شده است، این ارکستر، آثار تمام گروهها را به صورت دقیق تمرین کردهاند به گونهای که در حال حاضر برای اجرای زنده همراه هر گروه آمادگی کامل را دارند.
جلیلی در ادامه صحبتهای خود گفت: ما به تمرین گروههای سرود هم فکر کردهایم و به همین دلیل، ۲۸ گروه سرود برگزیده جهت تمرین اثر خود با گروه ارکستر، در محل برگزاری مرحله پایانی، از ۲۰ شهریورماه در تهران ساکن خواهند شد و رقابت مرحله پایانی نیز طی سه روز مورخ ۲۳، ۲۴ و ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ در تالار رودکی برگزار میشود.
دبیر نخستین جشنواره ملی سرود فجر اظهار کرد: برای داوری مرحله پایانی همچون مرحله مقدماتی از استادان حرفهای و متخصص عرصه موسیقی و سرود دعوت شده است و شهلا میلانی، سیدجواد هاشمی، مجید اخشابی و حامد عسگری افرادی هستند که اجراهای پایانی را داوری میکنند.
حامد جلیلی در پایان بیان کرد: آیین اختتامیه این جشنواره همراه با اهدای جوایز به گروههای برتر، تقدیر از چهره ماندگار سرود و برنامههای ویژه در تاریخ ۲۶ شهریور ماه با حضور مسئولان و اهالی فرهنگ و هنر در تالار وحدت برگزار میشود.