رئیس پژوهشکده باستانشناسی کشور با تاکید بر اینکه نتایج کاوشهای تپه تیلینه کرمانشاه در تاریخ باستانشناسی ایران یگانه است، از نمایش بخشی از یافتههای این کاوش مهم در موزه ملی ایران خبر داد.
بهگزارش هنرنشان، سجاد علیبیگی بیان کرد: ما در تپه تیلینه کرمانشاه با بقایای معماری بسیار ارزشمند و یافتههای معقول ویژهای برخوردار هستیم که از مدیریت اداری از ۵۰۰۰ سال پیش اطلاعات بینظیری را در اختیار ما قرار میدهد.
رئیس پژوهشکده باستانشناسی کشور افزود: تعداد شگفتآور این یافتهها در ۲ فصل کاوش بیش از ۶هزار اثر مهر است که در باستانشناسی ایران و تقریباً دنیا یگانه است.
او گفت: نتایج این کاوشها اهمیت ویژه این محوطه را به ما نشان میدهد، و ما باید برای حفاظت از محوطه تلاش کنیم و باید برای ادامه کاوشها از این محوطه برنامهریزی بکنیم.
علیبیگی تصریح کرد: پژوهشگاه میراثفرهنگی با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه پژوهشهای خود را در این محوطه برای دومین فصل متوالی ادامه داده و تا اینجای کار مشخص شده که ما با یک محوطه مهم روبرو هستیم که در تاریخ باستانشناسی ایران تقریبا یگانه است.
او گفت: با توجه به اهمیت یافتهها پژوهشگاه میراثفرهنگی با همکاری موزه ملی و معاونت میراثفرهنگی کشور در نظر دارد که ۲۳ تا ۲۶ آذرماه به مناسبت هفته پژوهش نمایشگاهی را از گزیده یافتههای این محوطه در موزه ملی ایران به نمایش بگذارد.